All for Joomla All for Webmasters
Preluăm comenzi online și telefonic: 0755 674 312
Cart 0

Niciun produs în coș.

TrueOrganic

Un prim pas spre un stil de viață sănătos

TrueOrganic a fost creat în anul 2017 de Andreea Popa, cu visul de a-și împărtăși pasiunea pentru o nutriție corectă, bazată pe preparate organice.

Mierea concepută de ea este disponibilă în șase sortimente unice în România, cu supliment de matcha, guarana, ghimbir, maca, ginseng panax și ginseng siberian, și are proprietăți curative și de detoxifiere esențiale în buna menținere și îmbunătățire a sănătății.

Andreea Popa este nutritionist cu peste șapte ani de experiență în planificarea și realizarea diferitelor programe de alimentație. Atenția la detalii și pasiunea pentru o nutriție organică pe care ea însăși a adoptat-o de peste zece ani, au transformat ocupația ei, într-un stil de viață. Gătește pentru ea și pentru alții, la cerere, promovează activitățile sportive, și practică diferite tehnici de masaj terapeutic.

 • null

  Experiență în nutriție

  Andreea Popa este nutritionist cu peste șapte ani de experiență în planificarea și realizarea diferitelor programe de alimentație.

 • null

  Mierea TrueOrganic

  Ajută la întărirea sistemului imunitar, fiind considerată cel mai puternic energizant natural. Conține vitaminele A, B, C, D, K, magneziu, calciu, potasiu și fosfor, și beneficiază de proprietăți antiseptice, antioxidante, antibiotice, tonice și de stimulare a metabolismului.

 • null

  Multiple efecte benefice

  O linguriță de miere TrueOrganic înainte de culcare îmbunătățește calitatea somnului și contribuie la  ameliorarea simtomelor alergiilor prin îmbunătățirea  funcționării sistemului imunitar.

De ce mierea TrueOrganic?

Care sunt beneficiile consumului de miere TrueOrganic?

 • null
  Mierea TrueOrganic ajută la întărirea sistemului imunitar, fiind considerată cel mai puternic energizant natural. Conține vitaminele A, B, C, D, K, magneziu, calciu, potasiu și fosfor, și beneficiază de proprietăți antiseptice, antioxidante, antibiotice, tonice și de stimulare a metabolismului.

 • null
  Mierea TrueOrganic conține în proporție de 80% zahăr natural – fructoză și glucoză – , 18% apa, 2% vitamine si minerale – vitamina B6, amino acizi, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc etc.-  polen și proteine. Mierea TrueOrganic este astfel un aliment foarte sănătos, având un indice glicemic foarte bun, zahărul conținut de miere fiind altfel absorbit gradual de corp. Glucoza din compoziția mierii este și un important adjuvant în performanța sportivă.

 • null
  Mierea TrueOrganic facilitează creșterea nivelului de antioxidanți de la nivelul celulelor, îndepărtează radicalii liberi, îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar, contribuie la  ameliorarea simtomelor alergiilor prin îmbunătățirea  funcționării sistemului imunitar.

 • null
  O linguriță de miere TrueOrganic înainte de culcare îmbunătățește calitatea somnului.

Vreau și eu! Cum se procedează?

Cum comand?

Mierea TrueOrganic poate fi comandată online pe TrueOrganic.ro. Andreea o va împacheta cu grijă și o va livra apoi în toate regiunile din țară cu ajutorul unui curier.

Cum plătesc?

Plata se face la în numerar la primirea coletului. În curând va fi disponibilă și plata cu cardul online.

Sunt datele mele în siguranță?

Da! Conexiunile la acest site sunt complet securizate iar TrueOrganic respectă în integralitate prevederile legale actuale cu referire la confidențialitatea datelor în mediul online.

Ce sortimente de miere organică sunt disponibile?

Intrați în secțiunea magazinului nostru online pentru mai multe detalii despre sortimentele disponibile:

Reducere!

Miere TrueOrganic cu Ginseng Panax

35,00 lei 32,00 lei
Mierea TrueOrganic ajută la întărirea sistemului imunitar, fiind considerată cel mai puternic energizant natural. Conține vitaminele A, B, C, D, K, magneziu, calciu, potasiu și fosfor, și beneficiază de proprietăți antiseptice, antioxidante, antibiotice, tonice și de stimulare a metabolismului. Plantele de Ginseng cresc în nordul Chinei și în Siberia, iar rădăcinile acesteia sunt extrem de apreciate în medicina naturistă. În afară de această varietate, numită și ginseng chinezesc, mai sunt întâlnite și alte varietăți de ginseng: ginseng american, ginseng japonez și ginseng siberian, care au compoziția chimică asemănătoare și proprietăți curative deosebite. Ginsengul este cunsocut și pentru proprietățile sale adaptogene sau ca înlocuitor de cafea. Ginsengul oferă însă și multe alte beneficii ale sănătății care sunt cunoscute de medicina tradițională chineză încă din cele mai vechi timpuri, ajutând la restabilirea echilibrului în situații de stres fizic si psihic, echilibrând funcțiile metabolice. Rădăcinile de ginseng seamănă cu forma corpului uman și au adus plantei reputația de medicament universal, care ajută în tratarea oricărei afecțiuni. Mierea de albine TrueOrganic cu Ginseng Panax este un bun adjuvant în sporirea randamentului fizic și mental, în creșterea rezistenței la stres și creșterea imunității organismului în fața bolilor și a germenilor patogeni. Ginsengul îmbunătățește memoria și concentrarea, calmează durerile menstruale și diminuează simptomele sindromului premenstrual, ajută la reglarea tensiunii arteriale, împiedică dezvoltarea celulelor canceroase și ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar. Mierea TrueOrganic este homemade după o rețetă proprie. Toate ingredientele provin din surse organice.

Specificații

 • Ingrediente: miere, Ginseng Panax
 • Origine: România
 • Consumul recomandat: 3–5 lingurițe de miere pe zi
Reducere!

Miere TrueOrganic cu Guarana

35,00 lei 29,00 lei
Mierea TrueOrganic ajută la întărirea sistemului imunitar, fiind considerată cel mai puternic energizant natural. Conține vitaminele A, B, C, D, K, magneziu, calciu, potasiu și fosfor, și beneficiază de proprietăți antiseptice, antioxidante, antibiotice, tonice și de stimulare a metabolismului. Guarana este o plantă tropicală din pădurile tropicale ale Braziliei si Venezuelei, înrudită îndeaproape cu arțarul, și este cunoscută și apreciată în special pentru fructele sale cu proprietăți deosebite. Se spune că primele plante de Guarana au încolțit din ochii unui copil foarte iubit în tribul său. Acesta a fost ucis, iar o zeitate, din compasiune, a prelevat ochiul stâng al copilașului și l-a plantat în pădure, născându-se astfel varietatea sălbatică de Guarana. Ochiul drept l-a însămânțat pe pământurile tribului și astfel a apărut Guarana domesticită și cultivabilă. Indienii din pădurile amazone prețuiau foarte mult Guarana și considerau că efectele ei sunt supranaturale, folosind-o zilnic pentru tonifiere. Combinația TrueOrganic de miere cu Guarana ajută la funcționarea corectă a metabolismului țesutului nervos, suprimă senzatia de oboseală, de epuizare, de foame și ajută la înlăturarea acidului lactic din mușchi, sporind în felul acesta randamentul fizic și psihic. Mierea cu Guarana îmbunătățește capacitatea de concentrare și memoria, ajută la îndepărtarea stresului prin stimularea sistemului nervos, atenuează simptomele stării de oboseală, întărește imunitatea și sistemul respirator și sporește rezistența la alergii. Mierea TrueOrganic este homemade după o rețetă proprie. Toate ingredientele provin din surse organice.

Specificații

 • Ingrediente: miere, Guarana
 • Origine: România
 • Consumul recomandat: 3–5 lingurițe de miere pe zi
Reducere!

Miere TrueOrganic cu Matcha

35,00 lei 33,00 lei
Mierea TrueOrganic ajută la întărirea sistemului imunitar, fiind considerată cel mai puternic energizant natural. Conține vitaminele A, B, C, D, K, magneziu, calciu, potasiu și fosfor, și beneficiază de proprietăți antiseptice, antioxidante, antibiotice, tonice și de stimulare a metabolismului. Se spune că după călătoria sa în China, japonezul Eisai s-a întors acasă cu numeroase cunoștiințe despre ceaiul verde. Acesta a răspândit tehnica de măcinare a frunzelor pentru obtinerea unei pudre fine, numită matcha, din care se prepara acest ceai. Matcha este un praf obținut din frunze de ceai verde, bogat în vitamine, minerale, antioxidanți și polifenoli care protejează împotriva afecțiunilor cardiovasculare, având și proprietăți anti-imbatranire. Acestea sunt însă numai cateva dintre beneficiile acestuia. Combinația TrueOrganic de miere cu praf Matcha se diferențiază prin capacitatea de absorbtie totală a radicalilor liberi. Această combinație ajută la concentrare, la stimularea metabolismului, prevenirea cancerului si a altor boli cronice, întărește sistemul imunitar și sprijină buna funcționare a inimii. Mierea TrueOrganic este homemade după o rețetă proprie. Toate ingredientele provin din surse organice.

Specificații

 • Ingrediente: miere, matcha
 • Origine: România
 • Consumul recomandat: 3–5 lingurițe de miere pe zi
Reducere!

Miere TrueOrganic cu Maca

35,00 lei 27,00 lei
Mierea TrueOrganic ajută la întărirea sistemului imunitar, fiind considerată cel mai puternic energizant natural. Conține vitaminele A, B, C, D, K, magneziu, calciu, potasiu și fosfor, și beneficiază de proprietăți antiseptice, antioxidante, antibiotice, tonice și de stimulare a metabolismului. Maca este o plantă adaptogenă , cultivată de peste 2000 de ani, nativă din înalții Munți Anzi din Peru și Bolivia, și este folosită ca remediu medical. Este considerată un nucleu de putere nutrițional, conținând proteine sub forma polipeptidelor - fibre, lipide, vitamine și minerale precum și aminoacizi. Maca a fost folosită secole de-a rândul pentru tratarea anemiei, depresiei, tulburărilor menstruale și oboselii suprarenale. Maca poate fi găsită sub diferite forme - galbenă, roșie și neagră, și consumată ca supliment alimentar. Fructele deshidratate și mărunțite contribuie la un sistem imunitar correct și la ameliorarea diferitelor stări de indispoziție și boală. Combinația TrueOrganic de miere cu Maca contribuie la un bun echilibru hormonal, energie sporită, rezistență fizică și performanță, și este foarte bine tolerată de organismul uman, necunoscându-se până în prezent nicio contraindicație sau efect secundar. Mierea TrueOrganic este homemade după o rețetă proprie. Toate ingredientele provin din surse organice.

Specificații

 • Ingrediente: miere, Maca
 • Origine: România
 • Consumul recomandat: 3–5 lingurițe de miere pe zi