Afișez toate cele 6 rezultate

Reducere!

Miere TrueOrganic cu Ghimbir

29,00 lei 21,00 lei
Mierea TrueOrganic ajută la întărirea sistemului imunitar, fiind considerată cel mai puternic energizant natural. Conține vitaminele A, B, C, D, K, magneziu, calciu, potasiu și fosfor, și beneficiază de proprietăți antiseptice, antioxidante, antibiotice, tonice și de stimulare a metabolismului. Ghimbirul face parte din familia plantelor Zingiberaceae, aceeaşi familie din care fac parte alte două condimente foarte cunoscute: cardamomul şi turmericul. Ghimbirul, o plantă cheie în medicina Ayurvedică, a fost folosit în China încă de acum 2000 de ani pentru a stimula digestia sau pentru a trata greaţa si deranjamentele stomacale. Astăzi condimentul este unul dintre cele mai apreciate, datorită proprietăţilor sale terapeutice, cât şi datorită proprietăţilor sale culinare. TrueOrganic miere cu Ghimbir este un bun antibiotic natural, antifungic, antiinflamator, ajută la prevenirea efectelor toxice ale anumitor substanţe, ameliorează durerile menstruale, efectele radiațiilor, ajută la reducerea stării de greaţă și la prevenirea durerilor musculare cauzate de exerciţiile fizice. Mierea TrueOrganic este homemade după o rețetă proprie. Toate ingredientele provin din surse organice.

Specificații

 • Ingrediente: miere, ghimbir
 • Origine: România
 • Consumul recomandat: 3–5 lingurițe de miere pe zi
Reducere!

Miere TrueOrganic cu Ginseng Panax

35,00 lei 32,00 lei
Mierea TrueOrganic ajută la întărirea sistemului imunitar, fiind considerată cel mai puternic energizant natural. Conține vitaminele A, B, C, D, K, magneziu, calciu, potasiu și fosfor, și beneficiază de proprietăți antiseptice, antioxidante, antibiotice, tonice și de stimulare a metabolismului. Plantele de Ginseng cresc în nordul Chinei și în Siberia, iar rădăcinile acesteia sunt extrem de apreciate în medicina naturistă. În afară de această varietate, numită și ginseng chinezesc, mai sunt întâlnite și alte varietăți de ginseng: ginseng american, ginseng japonez și ginseng siberian, care au compoziția chimică asemănătoare și proprietăți curative deosebite. Ginsengul este cunsocut și pentru proprietățile sale adaptogene sau ca înlocuitor de cafea. Ginsengul oferă însă și multe alte beneficii ale sănătății care sunt cunoscute de medicina tradițională chineză încă din cele mai vechi timpuri, ajutând la restabilirea echilibrului în situații de stres fizic si psihic, echilibrând funcțiile metabolice. Rădăcinile de ginseng seamănă cu forma corpului uman și au adus plantei reputația de medicament universal, care ajută în tratarea oricărei afecțiuni. Mierea de albine TrueOrganic cu Ginseng Panax este un bun adjuvant în sporirea randamentului fizic și mental, în creșterea rezistenței la stres și creșterea imunității organismului în fața bolilor și a germenilor patogeni. Ginsengul îmbunătățește memoria și concentrarea, calmează durerile menstruale și diminuează simptomele sindromului premenstrual, ajută la reglarea tensiunii arteriale, împiedică dezvoltarea celulelor canceroase și ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar. Mierea TrueOrganic este homemade după o rețetă proprie. Toate ingredientele provin din surse organice.

Specificații

 • Ingrediente: miere, Ginseng Panax
 • Origine: România
 • Consumul recomandat: 3–5 lingurițe de miere pe zi
Reducere!

Miere TrueOrganic cu Ginseng Siberian

32,00 lei 22,00 lei
Mierea TrueOrganic cu Ginseng Siberian ajută la întărirea sistemului imunitar, fiind considerată cel mai puternic energizant natural. Conține vitaminele A, B, C, D, K, magneziu, calciu, potasiu și fosfor, și beneficiază de proprietăți antiseptice, antioxidante, antibiotice, tonice și de stimulare a metabolismului. Plantele de Ginseng cresc în nordul Chinei și în Siberia, iar rădăcinile acesteia sunt extrem de apreciate în medicina naturistă. În afară de varietatea clasică, numită și ginseng chinezesc, mai sunt întâlnite și alte tipuri de ginseng: ginseng american, ginseng japonez și ginseng siberian, care au o compoziție chimică similară și proprietăți curative deosebite. Ginsengul este cunsocut și pentru proprietățile sale adaptogene sau ca înlocuitor de cafea. Ginsengul oferă însă și multe alte beneficii ale sănătății care sunt cunoscute de medicina tradițională chineză încă din cele mai vechi timpuri, ajutând la restabilirea echilibrului în situații de stres fizic si psihic, echilibrând funcțiile metabolice. Rădăcinile de ginseng seamănă cu forma corpului uman și au adus plantei reputația de medicament universal, care ajută în tratarea oricărei afecțiuni. Mierea de albine TrueOrganic cu Ginseng Siberian este un bun adjuvant în sporirea randamentului fizic și mental, în creșterea rezistenței la stres și creșterea imunității organismului în fața bolilor și a germenilor patogeni. Ginsengul îmbunătățește memoria și concentrarea, calmează durerile menstruale și diminuează simptomele sindromului premenstrual, ajută la reglarea tensiunii arteriale, împiedică dezvoltarea celulelor canceroase și ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar. Mierea TrueOrganic este homemade după o rețetă proprie. Toate ingredientele provin din surse organice.
Reducere!

Miere TrueOrganic cu Guarana

35,00 lei 29,00 lei
Mierea TrueOrganic ajută la întărirea sistemului imunitar, fiind considerată cel mai puternic energizant natural. Conține vitaminele A, B, C, D, K, magneziu, calciu, potasiu și fosfor, și beneficiază de proprietăți antiseptice, antioxidante, antibiotice, tonice și de stimulare a metabolismului. Guarana este o plantă tropicală din pădurile tropicale ale Braziliei si Venezuelei, înrudită îndeaproape cu arțarul, și este cunoscută și apreciată în special pentru fructele sale cu proprietăți deosebite. Se spune că primele plante de Guarana au încolțit din ochii unui copil foarte iubit în tribul său. Acesta a fost ucis, iar o zeitate, din compasiune, a prelevat ochiul stâng al copilașului și l-a plantat în pădure, născându-se astfel varietatea sălbatică de Guarana. Ochiul drept l-a însămânțat pe pământurile tribului și astfel a apărut Guarana domesticită și cultivabilă. Indienii din pădurile amazone prețuiau foarte mult Guarana și considerau că efectele ei sunt supranaturale, folosind-o zilnic pentru tonifiere. Combinația TrueOrganic de miere cu Guarana ajută la funcționarea corectă a metabolismului țesutului nervos, suprimă senzatia de oboseală, de epuizare, de foame și ajută la înlăturarea acidului lactic din mușchi, sporind în felul acesta randamentul fizic și psihic. Mierea cu Guarana îmbunătățește capacitatea de concentrare și memoria, ajută la îndepărtarea stresului prin stimularea sistemului nervos, atenuează simptomele stării de oboseală, întărește imunitatea și sistemul respirator și sporește rezistența la alergii. Mierea TrueOrganic este homemade după o rețetă proprie. Toate ingredientele provin din surse organice.

Specificații

 • Ingrediente: miere, Guarana
 • Origine: România
 • Consumul recomandat: 3–5 lingurițe de miere pe zi
Reducere!

Miere TrueOrganic cu Maca

35,00 lei 27,00 lei
Mierea TrueOrganic ajută la întărirea sistemului imunitar, fiind considerată cel mai puternic energizant natural. Conține vitaminele A, B, C, D, K, magneziu, calciu, potasiu și fosfor, și beneficiază de proprietăți antiseptice, antioxidante, antibiotice, tonice și de stimulare a metabolismului. Maca este o plantă adaptogenă , cultivată de peste 2000 de ani, nativă din înalții Munți Anzi din Peru și Bolivia, și este folosită ca remediu medical. Este considerată un nucleu de putere nutrițional, conținând proteine sub forma polipeptidelor - fibre, lipide, vitamine și minerale precum și aminoacizi. Maca a fost folosită secole de-a rândul pentru tratarea anemiei, depresiei, tulburărilor menstruale și oboselii suprarenale. Maca poate fi găsită sub diferite forme - galbenă, roșie și neagră, și consumată ca supliment alimentar. Fructele deshidratate și mărunțite contribuie la un sistem imunitar correct și la ameliorarea diferitelor stări de indispoziție și boală. Combinația TrueOrganic de miere cu Maca contribuie la un bun echilibru hormonal, energie sporită, rezistență fizică și performanță, și este foarte bine tolerată de organismul uman, necunoscându-se până în prezent nicio contraindicație sau efect secundar. Mierea TrueOrganic este homemade după o rețetă proprie. Toate ingredientele provin din surse organice.

Specificații

 • Ingrediente: miere, Maca
 • Origine: România
 • Consumul recomandat: 3–5 lingurițe de miere pe zi
Reducere!

Miere TrueOrganic cu Matcha

35,00 lei 33,00 lei
Mierea TrueOrganic ajută la întărirea sistemului imunitar, fiind considerată cel mai puternic energizant natural. Conține vitaminele A, B, C, D, K, magneziu, calciu, potasiu și fosfor, și beneficiază de proprietăți antiseptice, antioxidante, antibiotice, tonice și de stimulare a metabolismului. Se spune că după călătoria sa în China, japonezul Eisai s-a întors acasă cu numeroase cunoștiințe despre ceaiul verde. Acesta a răspândit tehnica de măcinare a frunzelor pentru obtinerea unei pudre fine, numită matcha, din care se prepara acest ceai. Matcha este un praf obținut din frunze de ceai verde, bogat în vitamine, minerale, antioxidanți și polifenoli care protejează împotriva afecțiunilor cardiovasculare, având și proprietăți anti-imbatranire. Acestea sunt însă numai cateva dintre beneficiile acestuia. Combinația TrueOrganic de miere cu praf Matcha se diferențiază prin capacitatea de absorbtie totală a radicalilor liberi. Această combinație ajută la concentrare, la stimularea metabolismului, prevenirea cancerului si a altor boli cronice, întărește sistemul imunitar și sprijină buna funcționare a inimii. Mierea TrueOrganic este homemade după o rețetă proprie. Toate ingredientele provin din surse organice.

Specificații

 • Ingrediente: miere, matcha
 • Origine: România
 • Consumul recomandat: 3–5 lingurițe de miere pe zi